Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stampo
- ½ cucchiaio di burro, non salato, morbido, per imburrare
Crostata
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 100 g di zucchero
- 200 g di farina, q.b. per spianare
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- 60 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
- 500 g di rabarbaro, tagliato a metà per il lungo, a pezzi (8 cm)
- 240 g di mezza panna
- 2 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1874 kJ / 450 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Torta al cioccolato e zucchine
1h 25min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1 godz.
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Torta di pane
1h 20 min.
Brunsli di Basilea
8h 40min
Rösti alla bernese
40 min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Riso casimiro
45 Min