
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stampo
- ½ cucchiaio di burro, non salato morbido, per imburrare
Crostata
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 100 g di zucchero
- 200 g di farina q.b. per spianare
- 80 g di burro, non salato a pezzi (2 cm)
- 60 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
- 500 g di rabarbaro tagliato a metà per il lungo, a pezzi (8 cm)
- 240 g di mezza panna
- 2 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 450 kcal / 1874 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 35 g
Alternativní recepty
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Stelle alla cannella
1hod. 30min
Gratin dauphinois
50min
Birchermüesli
1hod. 10min
Salsa all'aglio
10min
Dressing al peperoncino e ginger
5min
Birchermüesli
1hod. 10min
Tartare di verdure
25min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Tiramisù
5hod. 40min
Torta di carote argoviese
2hod.