Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di scamone di manzo, a strisce (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di scalogni, tagliati a metà
- 250 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 200 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 1 ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- 100 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 200 g di panna intera
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena), sciolto in 1 cucchiaio di acqua
- 60 g di cetriolino sott'aceto, a fettine (3 mm)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di panna acida
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1905.5 kJ / 455.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 31.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Gamberi al curry
35 Min
Manzo alla Stroganoff
45min
Crema Thermomix®
45min
Zuppa di carne trita e lenticchie con purea di patate
Keine Bewertungen
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Stufato di pollo alla senape
40min
Pollo in salsa di pesche
Keine Bewertungen
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Riso casimiro
45min