Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di scamone di manzo, a strisce (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di scalogni, tagliati a metà
- 250 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 200 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 1 ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- 100 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 200 g di panna intera
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena), sciolto in 1 cucchiaio di acqua
- 60 g di cetriolino sott'aceto, a fettine (3 mm)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di panna acida
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1905.5 kJ / 455.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 31.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Sformato di pasta
50 Min
Chicken Teriyaki
45 Min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1 Std. 20 Min
Tartare di verdure
25 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Spiedini di pollo con salsa satay
2 Std.
Lasagne
2 Std.
Burro alle erbe aromatiche
5 Min