Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di scamone di manzo, a strisce (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di scalogni, tagliati a metà
- 250 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 200 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 1 ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- 100 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 200 g di panna intera
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena), sciolto in 1 cucchiaio di acqua
- 60 g di cetriolino sott'aceto, a fettine (3 mm)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di panna acida
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1905.5 kJ / 455.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 31.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberi in agrodolce
40 min
Guacamole
5 menit
Salsa french dressing
20 min
Gamberi al curry
35 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Smoothie al mango
10 min
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1h 30min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Zuppa Tom Kha Gai
35 min
Spezzatino alla zurighese
50 min