Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carote, porri), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla, in 8 spicchi
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 rametto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, rosmarino), le foglioline
- 100 g di sale grosso
- 30 g di vino rosso
- 1 foglia di alloro secca
- 300 g di carne trita di manzo
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg
Alternativní recepty
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12 godz. 45 min
Costine di manzo a Cottura Lenta con salsa ai fichi
4h 55min
Dado di carne
45min
Petto d'anatra con zabaglione all'arancia
2 Std. 20 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2h 30min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4h 25 min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min