Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carote, porri), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla, in 8 spicchi
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 rametto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, rosmarino), le foglioline
- 100 g di sale grosso
- 30 g di vino rosso
- 1 foglia di alloro secca
- 300 g di carne trita di manzo
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg
Alternativní recepty
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4j 10 menit
Dado di carne
45min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Dado di carne
45min
Dado di carne
45min
Primo sale
13 godz. 30 min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4h 20 phút
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2j 30 menit
Spezzatino di carne con polenta
4 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Brasato ai funghi
6h