Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di castagne secche sbucciate
- 1500 g acqua
- 5 g di sale grosso
- 25 g di burro
- 1 cucchiaio di miele
- fette di lardo, a piacere
- fette di pane nero, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 884.9 kJ / 211.5 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 0.8 mg
Alternativní recepty
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz. 10 min
Semolino dolce
1h
Zabaione (TM6)
15 Min
Castagne lesse
55 Min
Zabaione
15 Min
Caramello fango
20 Min
Castagne al Rum
1440hod. 40min
Tonno di coniglio
48sa
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 godz.
Merluzzo sottovuoto con purè di patate
1h 50min
Mini bonet
2 godz.
Bonèt
2 godz.