Kompatibilní verze
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cestini di pane
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
Crema al Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 200 g di punte di asparagi
- 150 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di farina tipo 00
- 2 g di sale
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 632.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3 Std.
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone
3u. 40min
Bagel con bacon e uova
2h
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3 godz. 50 min
Rosa di Parma
1h 10 min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2j 15 menit
Bignè con crema di asparagi
1h 30min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h