Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano

Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano

4.8 12 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
6 pezzi

Suroviny

Cestini di pane
  • di acqua
    150 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    250 g
  • di sale
    5 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
Crema al Parmigiano Reggiano
  • di acqua
    500 g
  • di punte di asparagi
    200 g
  • di latte
    150 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    30 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di sale
    2 g
  • di burro
    20 g
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di sale
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 246 kcal / 1029 kJ
Protein 8.9 g
Tuk 8.1 g
Sacharidy 36.6 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sodík 632.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...