Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Emmental, a pezzi
Brodo di carne
- 500 g di ossa di bovino, a pezzi (vedere consigli)
- 100 g di cipolla, in quarti
- 100 g di sedano, a pezzi
- 100 g di porro, a pezzi
- 1 mazzetto di odori misti (alloro, timo, prezzemolo e menta)
- 1550 g di acqua
- ½ cucchiaino di pepe macinato, a piacere
- 2 chiodi di garofano
Zuppa
- 50 g di burro
-
500
g di cipolle, a fette (1 cm)
nebo 500 g di cipolla rossa, a fette (1 cm) - 2 cucchiaini di sale
- 8 - 10 fette di pane raffermo, tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1896 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1306 mg
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Crema di porri gratinata
50 Min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 Min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min
Pâté di vitello in gelatina
8h 30min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1h
Zuppa di cipolle
1h
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h