Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Emmental, a pezzi
Brodo di carne
- 500 g di ossa di bovino, a pezzi (vedere consigli)
- 100 g di cipolla, in quarti
- 100 g di sedano, a pezzi
- 100 g di porro, a pezzi
- 1 mazzetto di odori misti (alloro, timo, prezzemolo e menta)
- 1550 g di acqua
- ½ cucchiaino di pepe macinato, a piacere
- 2 chiodi di garofano
Zuppa
- 50 g di burro
-
500
g di cipolle, a fette (1 cm)
nebo 500 g di cipolla rossa, a fette (1 cm) - 2 cucchiaini di sale
- 8 - 10 fette di pane raffermo, tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1896 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1306 mg
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata speziata di zucca
50min
Vellutata di asparagi e cocottine di uova filanti (Bimby Friend)
45min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Riso pilaf
Žádné hodnocení
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1 Std.
Gomasio di porro verde
1 Std.
Crema di porri in crosta
45min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min