Zuppa di cipolle alla francese

Zuppa di cipolle alla francese

5.0 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 200 g Emmental a pezzi
Brodo di carne
  • 500 g di ossa di bovino a pezzi (vedere consigli)
  • 100 g di cipolla in quarti
  • 100 g di sedano a pezzi
  • 100 g di porro a pezzi
  • 1 mazzetto di odori misti (alloro, timo, prezzemolo e menta)
  • 1550 g di acqua
  • ½ cucchiaino di pepe macinato a piacere
  • 2 chiodi di garofano
Zuppa
  • 50 g di burro
  • 500 g di cipolle a fette (1 cm)
    500 g di cipolla rossa, a fette (1 cm)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 8 - 10 fette di pane raffermo tostato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1306 mg
Protein 18 g
Kalorie 1896 kJ / 454 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 52 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...