
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Emmental a pezzi
Brodo di carne
- 500 g di ossa di bovino a pezzi (vedere consigli)
- 100 g di cipolla in quarti
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di porro a pezzi
- 1 mazzetto di odori misti (alloro, timo, prezzemolo e menta)
- 1550 g di acqua
- ½ cucchiaino di pepe macinato a piacere
- 2 chiodi di garofano
Zuppa
- 50 g di burro
-
500
g di cipolle a fette (1 cm)
nebo 500 g di cipolla rossa a fette (1 cm) - 2 cucchiaini di sale
- 8 - 10 fette di pane raffermo tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 454 kcal / 1896 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 52 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1306 mg
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1hod.
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1hod.
Vellutata di asparagi e cocottine di uova filanti (Bimby Friend)
45min
Zuppa di cipolle
1hod.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1hod.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1hod. 30min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Zuppa di cipolle
1hod.
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1hod. 30min
Zuppa di cipolle di Cannara
1hod.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1hod.