Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 800 g di acqua
- 4 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di farina di mais bianca precotta (istantanea)
Baccalà mantecato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato senza pelle
- 200 g di latte intero
- 60 g di cipolla bianca a fettine
- 1 foglia di alloro secca
- 1 spicchio di aglio
Cialda corallo
- 100 g di acqua
- 35 g di olio di semi di girasole
- 13 g di amido di mais (maizena)
- 4 g di nero di seppia liquido
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708.8 kJ / 408.4 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 495.6 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 godz. 10 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 godz. 10 min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min
Pâté di vitello in gelatina
8 Std. 30 Min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Mousse di baccalà
45 Min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 Min