
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 800 g di acqua
- 4 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di farina di mais bianca precotta (istantanea)
Baccalà mantecato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato senza pelle
- 200 g di latte intero
- 60 g di cipolla bianca a fettine
- 1 foglia di alloro secca
- 1 spicchio di aglio
Cialda corallo
- 100 g di acqua
- 35 g di olio di semi di girasole
- 13 g di amido di mais (maizena)
- 4 g di nero di seppia liquido
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 408.4 kcal / 1708.8 kJ
- Protein
- 13.6 g
- Tuk
- 23.9 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Sodík
- 495.6 mg
Alternativní recepty
Cous cous con moscardini e olive
1h
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Pâté di vitello in gelatina
8h 30min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Sformatini ai carciofi
1h
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Ribollita
2h 30min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min