Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato

Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato

4.4 36 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
5 porzioni

Suroviny

Polenta
  • 800 g di acqua
  • 4 g di sale
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di farina di mais bianca precotta (istantanea)
Baccalà mantecato
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di baccalà ammollato e dissalato senza pelle
  • 200 g di latte intero
  • 60 g di cipolla bianca a fettine
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1 spicchio di aglio
Cialda corallo
  • 100 g di acqua
  • 35 g olio di semi di girasole
  • 13 g di amido di mais (maizena)
  • 4 g di nero di seppia liquido
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 495.6 mg
Protein 13.6 g
Kalorie 1708.8 kJ / 408.4 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sacharidy 37.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...