Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polenta
- 800 g di acqua
- 4 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di farina di mais bianca precotta (istantanea)
Baccalà mantecato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato senza pelle
- 200 g di latte intero
- 60 g di cipolla bianca a fettine
- 1 foglia di alloro secca
- 1 spicchio di aglio
Cialda corallo
- 100 g di acqua
- 35 g di olio di semi di girasole
- 13 g di amido di mais (maizena)
- 4 g di nero di seppia liquido
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708.8 kJ / 408.4 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 495.6 mg
Alternativní recepty
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Ribollita
2h 30 min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30 min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2 Std.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1 Std.
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 godz. 10 min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30 min
Cracker di riso con baccalà mantecato
50 min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min