Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di burro a pezzi
- 500 g di cipolle a fette sottili, preferibilmente di Cannara
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di brodo vegetale caldo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 baguette o altro tipo di pane a fette tostate
- 100 g di Gruviera grattugiato (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle alla francese
5 Std. 30 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Porri in crema delicata
35min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50min