Zuppa di cipolle di Cannara

Zuppa di cipolle di Cannara

4.7 86 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 80 g di burro a pezzi
  • 500 g di cipolle a fette sottili, preferibilmente di Cannara
  • 40 g di farina tipo 00
  • 1000 g di brodo vegetale caldo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 1 baguette o altro tipo di pane a fette tostate
  • 100 g di Gruviera grattugiato (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.5 g
Kalorie 1929 kJ / 461 kcal
Tuk 17.1 g
Vláknina 3.7 g
Sacharidy 66.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...