Gnocchi di pane con ricotta e spinaci

Gnocchi di pane con ricotta e spinaci

4.2 105 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 40min.
3 porzioni

Suroviny

  • 250 g di pane raffermo grattugiato
  • 200 g di ricotta ben scolata
  • 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
  • 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • farina tipo 00 q.b.
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 574 mg
Protein 26.6 g
Kalorie 2039 kJ / 487.3 kcal
Tuk 15.2 g
Vláknina 6.4 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 64.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...