Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta, ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2039 kJ / 487.3 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 574 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Gnocchi di spinaci
55 min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Spatzle rosa con triglie e piselli
1 Std.
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocchi di ricotta al basilico
40 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.