
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 487.3 kcal / 2039 kJ
- Protein
- 26.6 g
- Tuk
- 15.2 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Sodík
- 574 mg
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Gnocchi di spinaci
55min
Malfatti bergamaschi
40min
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Spatzle verdi alla carbonara
1hod.
Gnocchi di polenta
25min
Canederli al formaggio
1hod.
Spatzle agli spinaci
1hod.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1hod.