Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo grattugiato
- 200 g di ricotta, ben scolata
- 450 g di spinaci freschi cotti e ben strizzati
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2039 kJ / 487.3 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 574 mg
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle agli spinaci
1h
Canederli al formaggio
1h
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Gnocchi di polenta
25 min
Canederli allo speck
2u. 40min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di spinaci
55min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h