Zařízení & příslušenství
Boršč aneb červená polévka
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
180 gramů mrkve (3 větší mrkve), na kousky
-
90 gramů kořenové petržele (1 větší petržel), na kousky
-
250 gramů hovězího masa bez kosti předního, na kostky
-
250 gramů červené řepy (1 velká řepa), oloupané, na 1cm kostky
-
80 gramů jarní cibulky (cca 2 kusy), na kolečka
-
100 gramů kysaného zelí na kousky
-
5 kuliček nového koření
-
5 sušených bobkových listů
-
1200 gramů vody
-
120 gramů brambor (2 větší brambory), oloupaných, na kostky
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1079 mg
Protein
16 g
Kalorie
759 kJ /
181 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí II.
18 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Čočkový salát s lilkem
40min.
Salát ze spiralizované červené řepy a jablek s fetou a vlašskými ořechy
15min.
Cibulačka v chlebu
55min.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min.
Kapustnica
1hod. 15min.
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Valašská kyselica
45min.
Ruský salát z červené řepy
1hod. 10min.
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min.
Květáková kari polévka
45min.
Kulajda
40min.