Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 gramů mrkve (3 větší mrkve), na kousky
- 90 gramů kořenové petržele (1 větší petržel), na kousky
- 250 gramů hovězího masa bez kosti, předního, na kostky
- 250 gramů červené řepy (1 velká řepa), oloupané, na 1cm kostky
- 80 gramů jarní cibulky (cca 2 kusy), na kolečka
- 100 gramů kysaného zelí, na kousky
- 5 kuliček nového koření
- 5 sušených bobkových listů
- 1200 gramů vody
- 120 gramů brambor (2 větší brambory), oloupaných, na kostky
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 759 kJ / 181 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1079 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 Min
Pohankové noky do polévky
40 Min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5min
Pesto z medvědího česneku s dýňovými semínky
10 Min
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45 Min
Cuketové lasagne s mletým masem
50 Min
Vepřové v mrkvi
2 Std.
Pikantní fazolová polévka
11h
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 Std. 30 Min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 Min
Kulajda
40 Min