Boršč aneb červená polévka

Boršč aneb červená polévka

4.1 95 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce

Suroviny

  • 180 gramů mrkve (3 větší mrkve), na kousky
  • 90 gramů kořenové petržele (1 větší petržel), na kousky
  • 250 gramů hovězího masa bez kosti předního, na kostky
  • 250 gramů červené řepy (1 velká řepa), oloupané, na 1cm kostky
  • 80 gramů jarní cibulky (cca 2 kusy), na kolečka
  • 100 gramů kysaného zelí na kousky
  • 5 kuliček nového koření
  • 5 sušených bobkových listů
  • 1200 gramů vody
  • 120 gramů brambor (2 větší brambory), oloupaných, na kostky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1079 mg
Protein 16 g
Kalorie 759 kJ / 181 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...