Zařízení & příslušenství
Boršč aneb červená polévka
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
180 gramů mrkve (3 větší mrkve), na kousky
-
90 gramů kořenové petržele (1 větší petržel), na kousky
-
250 gramů hovězího masa bez kosti předního, na kostky
-
250 gramů červené řepy (1 velká řepa), oloupané, na 1cm kostky
-
80 gramů jarní cibulky (cca 2 kusy), na kolečka
-
100 gramů kysaného zelí na kousky
-
5 kuliček nového koření
-
5 sušených bobkových listů
-
1200 gramů vody
-
120 gramů brambor (2 větší brambory), oloupaných, na kostky
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1079 mg
Protein
16 g
Kalorie
759 kJ /
181 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí II.
18 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Napa Kimchi
15hod.
Podzimní celerový salát
15min.
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1hod. 5min.
Kuřecí stew s kroupami
50min.
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min.
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Hrstková polévka
10hod. 40min.
Kulajda
40min.
Turecká nevěstina polévka
50min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.