Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 gramů mrkve (3 větší mrkve), na kousky
- 90 gramů kořenové petržele (1 větší petržel), na kousky
- 250 gramů hovězího masa bez kosti, předního, na kostky
- 250 gramů červené řepy (1 velká řepa), oloupané, na 1cm kostky
- 80 gramů jarní cibulky (cca 2 kusy), na kolečka
- 100 gramů kysaného zelí, na kousky
- 5 kuliček nového koření
- 5 sušených bobkových listů
- 1200 gramů vody
- 120 gramů brambor (2 větší brambory), oloupaných, na kostky
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 759 kJ / 181 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1079 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kapustnica
1h 15 min
Cuketová omeleta s našlehanými bílky
30min
Valašská kyselica
45min
Salát z červené řepy
10 min
Rychlá kari polévka s kuřetem, růžičkovou kapustou a bulkami
45min
Čočková polévka s rajčaty
2h 5min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Žádné hodnocení
Pikantní fazolová polévka
11h
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min
Kulajda
40min