Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 vejce
- 80 gramů hladké mouky
- 1 - 2 polévkové lžíce vody (viz Tip) (volitelně)
- voda na vaření kapání
- 1 - 2 čajové lžičky soli, plus 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 432.3 kJ / 103.2 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10 min
Frankfurtská polévka
30 min
Krupicová kaše pro děti
10 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Rajská omáčka
30 min
Mleté maso
5min
Strouhanka
5min
Gulášová polévka
1h 5 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10 min
Bramboráky
45 min
Játrová rýže
35 min
Houskové knedlíky
50 Min