Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 vejce
- 80 gramů hladké mouky
- 1 - 2 polévkové lžíce vody (viz Tip) (volitelně)
- voda na vaření kapání
- 1 - 2 čajové lžičky soli, plus 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 432.3 kJ / 103.2 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramboráky
45 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Rýže, vařená
25 Min
Svítek do polévky
55 min
Drůbeží vývar
1 Std.
Čokoládová poleva (Ganache)
20 Min
Sekaná s bramborami
1 Std.
Krupicové noky
45 min
Rajská omáčka
30 min
Vařené brambory
30 min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45 min
Strouhanka
5 Min