Zařízení & příslušenství
Kapání do polévky
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
2 vejce
-
80 gramů hladká mouka
-
1 - 2 polévkové lžíce vody (volitelně) (viz Tip)
-
voda na vaření kapání
-
1 - 2 čajové lžičky soli plus 1 špetka soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
432.3 kJ /
103.2 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zavářky do polévek
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krupicová kaše pro děti
10min.
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1hod.
Strouhanka
5min.
Houskové knedlíky
50min.
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1hod. 10min.
Krupicové noky
45min.
Játrová rýže
35min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Rajská omáčka
30min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Bramboráky
45min.
Langoše
1hod. 20min.