Valentýnská Pavlova

Valentýnská Pavlova

2.8 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
8 porcí

Suroviny

Korpus
  • 180 - 190 gramů bílků pokojové teploty
  • 1 špetku soli
  • 300 gramů moučkového cukru
  • 1 čajová lžička bramborového škrobu
  • 1 čajová lžička bílého vinného octa (viz Tip)
Smetanový krém
  • ¼ čajové lžičky červeného potravinářského barviva (volitelně) v prášku
  • 10 gramů želatiny v prášku
  • 40 gramů vody
  • voda horká, k naplnění větší misky
  • 500 gramů smetany, min. 33 % tuku vychlazené (viz Tip)
  • 1 - 2 polévkové lžíce moučkového cukru (volitelně)
  • směs ovoce (např. maliny, jahody, rybíz), na ozdobu

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 162.8 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 1517.8 kJ / 362.5 kcal
Tuk 18.9 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 11.1 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...