Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus
- 180 - 190 gramů bílků, pokojové teploty
- 1 špetka soli
- 300 gramů moučkového cukru
- 1 čajová lžička bramborového škrobu
- 1 čajová lžička bílého vinného octa
Smetanový krém
- 10 gramů želatiny v prášku
- 40 gramů vody
- ¼ čajové lžičky červeného potravinářského barviva, v prášku (volitelně)
- voda, horká, k naplnění větší misky
- 500 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené (viz Tip)
- 1 - 2 polévkové lžíce moučkového cukru (volitelně)
- směs ovoce (např. maliny, jahody, rybíz), na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1517.8 kJ / 362.5 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 162.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kremrole
2hod. 5min
Mazanec
2 Std. 15 Min
Nepečený dort s jahodami
6h 30min
Aïoli
5 Min
Veganský cheesecake s ovocnou polevou
25 Std. 15 Min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Žádné hodnocení
Plněné krokety
2h 30min
Maracujovo-čokoládová ganache
3h 10min
Panellets
11 Std. 20 Min
Orientální bramborový salát
2h
Krém z bílé čokolády s mangovou omáčkou
2h 40min
Pavlova s domácím vaječným likérem
13 godz.