Valentýnská Pavlova
TM5 TM6

Valentýnská Pavlova

3.3 (3 hodnocení)

Suroviny

Korpus

  • 180 - 190 gramů bílků, pokojové teploty
  • 1 špetku soli
  • 300 gramů moučkového cukru
  • 1 čajová lžička bramborového škrobu
  • 1 čajová lžička bílého vinného octa (viz Tip)

Smetanový krém

  • ¼ čajové lžičky červeného potravinářského barviva, v prášku (volitelně)
  • 10 gramů želatiny v prášku
  • 40 gramů vody
  • voda, horká, k naplnění větší misky
  • 500 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené (viz Tip)
  • 1 - 2 polévkové lžíce moučkového cukru (volitelně)
  • směs ovoce (např. maliny, jahody, rybíz), na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1517.8 kJ / 362.5 kcal
Protein
5.1 g
Sacharidy
44 g
Tuk
18.9 g
Nasycený tuk
11.1 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
162.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty