Zařízení & příslušenství
Francouzské croissanty
Příprava 45min.
Celkový 12hod.
18 kusů
Suroviny
-
120 gramů vody
-
120 gramů mléka
-
1 čajová lžička instantního droždí10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
50 gramů cukru
-
300 gramů másla (50 g změklého, na kousky a 250 g v celku), plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička soli
-
1 vejce rozšlehané, na potření
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
138.4 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1006.9 kJ /
240.7 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
24.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Grapefruitový sorbet se šumivým vínem
8hod. 15min.
Bavorské preclíkové bulky
4hod. 30min.
Máslová brioška
2hod. 10min.
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2hod. 30min.
Odpalované těsto
50min.
Kynutý pletenec s ovocným rozvarem
3hod. 20min.
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Veganské kynuté rohlíčky s ořechovou náplní a polevou
2hod. 10min.
Bagel
2hod.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.
Buchty s povidly
2hod. 20min.