Zařízení & příslušenství
Francouzské croissanty
Příprava 45min.
Celkový 12hod.
18 kusů
Suroviny
-
120 gramů vody
-
120 gramů mléka
-
1 čajová lžička instantního droždí10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
50 gramů cukru
-
300 gramů másla (50 g změklého, na kousky a 250 g v celku), plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička soli
-
1 vejce rozšlehané, na potření
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
138.4 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1006.9 kJ /
240.7 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
24.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Skořicoví šneci XXL v páře
50min.
Sendvič s roastbeefem, karamelizovanou cibulí a sladkokyselými jalapeños
6hod. 30min.
Chlupatá kokosová monstra
9hod. 30min.
Žebírka s kávovou omáčkou
40min.
Makové bagely
1hod. 25min.
Velikonoční mrkvovo-sýrový dip
15min.
Kremrole
2hod. 5min.
Zeleninové jarní závitky
2hod. 10min.
Vafle à la frittata
1hod. 20min.
Buchty s povidly
2hod. 20min.
Trdelník
1hod. 15min.
Koblihy
1hod. 30min.