
Zařízení & příslušenství
Francouzské croissanty
Příprava 45min
Celkový 12hod.
18 kusů
Suroviny
-
vody120 gramů
-
mléka120 gramů
-
čerstvého droždí rozdrobeného10 gramů
-
hladké mouky plus navíc na pomoučení500 gramů
-
cukru50 gramů
-
másla (50 g změklého, na kousky a 250 g v celku), plus navíc na vymazání300 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
vejce rozšlehané, na potření1
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
240.7 kcal /
1006.9 kJ
Protein
3.8 g
Tuk
14.3 g
Sacharidy
24.6 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sodík
138.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Buchty s povidly
2hod. 20min
Sezamové tyčinky
1hod.
Bavorské preclíkové bulky
4hod. 30min
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem (TM6)
Žádné hodnocení
Makové bagely
1hod. 25min
Zmrzlina s příchutí borůvkového cheesecaku
14hod. 35min
Valentýnská Pavlova
5hod.
Italská ciabatta
4hod. 30min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min
Podmáslový chléb
4hod. 35min
Domácí rohlíky
2hod. 35min
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min