Zařízení & příslušenství
Francouzské croissanty
Příprava 45min.
Celkový 12hod.
18 kusů
Suroviny
-
120 gramů vody
-
120 gramů mléka
-
1 čajová lžička instantního droždí10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
50 gramů cukru
-
300 gramů másla (50 g změklého, na kousky a 250 g v celku), plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička soli
-
1 vejce rozšlehané, na potření
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
138.4 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1006.9 kJ /
240.7 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
24.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dort Ametyst
4hod.
Makové bagely
1hod. 25min.
Piškotový dort Victoria
1hod. 10min.
Veganské sýrové fondue
Žádné hodnocení
Movember espresso brownies
1hod. 45min.
Italské grissini
2hod.
Celozrnné pita chleby s hummusem a zeleninou pro posílení vaší pleti
1hod. 45min.
Pavlova s malinovým coulis a lesním ovocem
5hod. 30min.
Pita chléb
1hod. 25min.
Trojité čokoládové muffiny
50min.
Kremrole
2hod. 5min.
Koblihy
1hod. 30min.