Francouzské croissanty

Francouzské croissanty

4.9 42 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 12hod.
18 kusů

Suroviny

  • 120 gramů vody
  • 120 gramů mléka
  • 10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
    1 čajová lžička instantního droždí
  • 500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
  • 50 gramů cukru
  • 300 gramů másla (50 g změklého, na kousky a 250 g v celku), plus navíc na vymazání
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 vejce rozšlehané, na potření

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Sodík 138.4 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 1006.9 kJ / 240.7 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 24.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...