Zařízení & příslušenství
Francouzské croissanty
Příprava 45min.
Celkový 12hod.
18 kusů
Suroviny
-
120 gramů vody
-
120 gramů mléka
-
1 čajová lžička instantního droždí10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
50 gramů cukru
-
300 gramů másla (50 g změklého, na kousky a 250 g v celku), plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička soli
-
1 vejce rozšlehané, na potření
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
138.4 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1006.9 kJ /
240.7 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
24.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Dort Ametyst
4hod.
Langoš s dipem z medvědího česneku, ředkvičkami a jarní cibulkou
1hod. 30min.
Bavorské preclíkové bulky
4hod. 30min.
Tortilly z celozrnné mouky
1hod.
Bernské rösti
40min.
Karamelové fondue s jablky a slanými preclíky
10min.
Pita chléb
1hod. 25min.
Pizza Quattro stagioni
1hod. 30min.
Bagel
2hod.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Pizza Margherita
2hod. 10min.
Pizza alla marinara
1hod. 35min.