
Zařízení & příslušenství
Francouzské croissanty
Příprava 45min
Celkový 12hod.
18 kusů
Suroviny
-
vody120 gramů
-
mléka120 gramů
-
čerstvého droždí rozdrobeného10 gramů
-
hladké mouky plus navíc na pomoučení500 gramů
-
cukru50 gramů
-
másla (50 g změklého, na kousky a 250 g v celku), plus navíc na vymazání300 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
vejce rozšlehané, na potření1
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
240.7 kcal /
1006.9 kJ
Protein
3.8 g
Tuk
14.3 g
Sacharidy
24.6 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sodík
138.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Domácí pekárna
9 recept
Česká republika
Česká republika