Zařízení & příslušenství
Francouzské croissanty
Příprava 45min.
Celkový 12hod.
18 kusů
Suroviny
-
120 gramů vody
-
120 gramů mléka
-
1 čajová lžička instantního droždí10 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
50 gramů cukru
-
300 gramů másla (50 g změklého, na kousky a 250 g v celku), plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička soli
-
1 vejce rozšlehané, na potření
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
138.4 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1006.9 kJ /
240.7 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
24.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Skořicoví šneci XXL v páře
50min.
Čokoládové makronky s pomerančovo-čokoládovou ganache
2hod. 30min.
Makové makronky s malinovým krémem
2hod. 30min.
Pistáciové makronky s pistáciovou ganache
2hod. 30min.
Základní recept na makronky (krok za krokem)
1hod. 30min.
Rychlé listové těsto
2hod.
Koláč makový květ
2hod. 20min.
Kremrole
2hod. 5min.
Koblihy
1hod. 30min.
Loupáky
3hod. 25min.
Borůvkové knedlíky
1hod. 40min.
Žloutkové věnečky
1hod. 30min.