Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 kusů

Suroviny

  • 160 gramů cukety neoloupané
  • 140 gramů mrkve oloupané
  • 200 gramů rajčat pevných, která se vejdou do otvoru ve víku kráječe (2 rajčata)
  • 120 gramů sýru Gruyère na kousky, které se vejdou do otvoru ve víku kráječe
    120 gramů eidamu, na kousky, které se vejdou do otvoru ve víku kráječe
  • 50 gramů cibule napůl
  • 300 gramů konzervovaných fazolí kidney beans scezených
  • 150 gramů vody
  • ½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    ¼ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 20 gramů rajčatového protlaku
  • 3 špetky mletého kajenského pepře
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 3 špetky černého mletého pepře
  • 6 tortilla taco kukuřičných placek
  • ½ svazku čerstvého koriandru nasekaného
  • 100 gramů crème fraîche k podávání
  • 1 špetka chilli vloček (volitelně) na posypání
  • 1 limetka na plátky nebo klínky, k podávání

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Sodík 513.8 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 1054.4 kJ / 252 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 6.7 g
Sacharidy 23.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...