Avocado with egg and salmon tartare

Avocado with egg and salmon tartare

5.0 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

  • eggs (53-63 g each) cold
    6
  • water to fill to 1 l mark
  • fresh dill leaves only
    2 stalks
  • salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces
    250 g
  • lemon juice freshly squeezed
    20 g
  • olive oil lemon flavoured
    5 g
    5 g olive oil
  • dried red peppercorn
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • avocados
    3
  • mixed sprouts
    30 g
  • white bread toasted
    6 slices

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 435.2 mg
Protein 19.2 g
Kalorie 1678.3 kJ / 401.2 kcal
Tuk 26.3 g
Vláknina 8.2 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 24.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...