Zařízení & příslušenství
Avocado with egg and salmon tartare
Příprava 30min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
435.2 mg
Protein
19.2 g
Kalorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Tuk
26.3 g
Vláknina
8.2 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
24.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Easter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Hainan Coconut Mooncake
49hod. 10min.
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20min.
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1hod.
Steamed Molotof
30min.
Blueberry Iced Latte
10min.
Caipiroska
5min.
Purple Potato Mochi
55min.
Pepper vinaigrette
5min.
Courgette omelette
40min.
Spinach and tomato quiche
1hod. 45min.
Alcohol-free Berry Mojito
Žádné hodnocení
Avocado Tomatillo Salsa
10min.