Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 6 eggs (53-63 g each), cold
  • water, to fill to 1 l mark
  • 2 stalks fresh dill, leaves only
  • 250 g salmon fillets, skinless, sushi quality, cut in pieces
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 5 g olive oil, lemon flavoured
    nebo 5 g olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorn
  • ½ tsp salt
  • 3 avocados
  • 30 g mixed sprouts
  • 6 slices white bread, toasted

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1678.3 kJ / 401.2 kcal
Protein
19.2 g
Sacharidy
24.7 g
Tuk
26.3 g
Nasycený tuk
5.2 g
Vláknina
8.2 g
Sodík
435.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty