Zařízení & příslušenství
Avocado with egg and salmon tartare
Příprava 30min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
-
fresh dill leaves only2 stalks
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in pieces250 g
-
lemon juice freshly squeezed20 g
-
5 g olive oilolive oil lemon flavoured5 g
-
dried red peppercorn1 tsp
-
salt½ tsp
-
avocados3
-
mixed sprouts30 g
-
white bread toasted6 slices
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
435.2 mg
Protein
19.2 g
Kalorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Tuk
26.3 g
Vláknina
8.2 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
24.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easy Easter
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Rye sourdough loaf
18hod. 20min.
Strawberry Tiramisu
5hod. 20min.
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min.
Rustic Sourdough Bread
28hod. 10min.
Beetroot soup with herb dumplings
1hod. 10min.
Basil Peach Sorbet
10min.
Strawberry Tiramisu
5hod. 20min.
Gochujang seafood risotto
1hod.
Whole Apple Jam
4hod.
Berry liqueur
30min.
Rabbit stew
1hod.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1hod. 10min.