![Avocado with egg and salmon tartare Avocado with egg and salmon tartare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/52787766-df48-4264-bce8-b23ea08a0cd9/Derivates/a03602e5c233f5af516f695f0365c3472003af67.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
- 2 stalks fresh dill, leaves only
- 250 g salmon fillets, skinless, sushi quality, cut in pieces
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
-
5
g olive oil, lemon flavoured
nebo 5 g olive oil - 1 tsp dried red peppercorn
- ½ tsp salt
- 3 avocados
- 30 g mixed sprouts
- 6 slices white bread, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 435.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Onion Tarte Flambée
1 godz.
DIY fruit dippers
35min
Black Garlic and Onion Jam
55 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1 godz.
Cream cheese spread with radishes
5 min
Steamed Seafood Tower
40 min
Protein Boosted Crêpes
45 min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min