Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 169 mg
Alternativní recepty
Coulibiac
2h 15min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 min
Monkfish and prawn soup
1h
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Stir-Fried Beef with Caponata
45min