![Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bbf8699a-1bb1-4d45-b4d5-292e363d2d2e/Derivates/b2b016d8-fe94-44bc-b270-cf9ffc1c0ad0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 169 mg
Alternativní recepty
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 Std.
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 Std. 50 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Mint Courgettes
30 min
Salsa Verde
10 min