Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce

3.5 6 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
    2
  • stale bread torn in pieces
    20 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • dry white wine
    10 g
  • ground white pepper
    2 pinches
  • olive oil
    2 Tbsp
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • double cream
    75 g
  • saffron threads plus extra for garnishing
    2 pinches

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 211 kcal / 881 kJ
Protein 10 g
Tuk 16 g
Sacharidy 5 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 7 g
Sodík 169 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...