Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

5.0 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 17hod. 20min.
21 pieces

Suroviny

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
  • cocoa butter red
    2 oz
Passion Fruit Ganache
  • passion fruit purée
    2 oz
  • glucose (see Tip)
    1 oz
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    4 oz
    4 oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    10 ½ oz
    10 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    6 ½ oz
    6 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 19 mg
Protein 1 g
Kalorie 707 kJ / 169 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...