
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 2 oz cocoa butter red
Passion Fruit Ganache
- 2 oz passion fruit purée
- 1 oz glucose (see Tip)
-
4
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
10 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
nebo 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
nebo 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 169 kcal / 707 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 19 mg
Alternativní recepty
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3hod. 10min
Crushed Ice
5min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
Žádné hodnocení
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3hod. 10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3hod. 40min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3hod. 45min
Lemon Curd
20min
Kashta cream
10min
'Qamar el-din' juice
5min
Aioli
10min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15hod. 15min
Tuna mousse
10min