Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter

  • 2 oz cocoa butter, red

Passion Fruit Ganache

  • 2 oz passion fruit purée
  • 1 oz glucose (see Tip)
  • 4 oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    nebo 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks

Chocolate Shell

  • 10 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    nebo 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Finishing the Chocolate Shell

  • 6 ½ oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    nebo 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
707 kJ / 169 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
22 g
Tuk
9 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
1 g
Sodík
19 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty