Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 2 oz cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 2 oz passion fruit purée
- 1 oz glucose (see Tip)
-
4
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
10 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
nebo 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
nebo 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 19 mg
Alternativní recepty
Béarnaise Sauce
20 min
Sugar Skulls
3h 10min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Salted Caramel Florentines
55min
Lollipops
40 min
Sesame logs
1h 25min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min
Caramel Sauce
1h 30min
French Macarons with Blueberry Jam
1h 30min
Caramel sauce
1h 30min
Red, White and Blueberry Ice Cream Cake
48 godz.
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5min