Zařízení & příslušenství
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Příprava 30min.
Celkový 17hod. 20min.
21 pieces
Suroviny
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
4 oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
10 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
19 mg
Protein
1 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Caramels
3hod. 40min.
Crème Pâtissière
15min.
Caramel Sauce
1hod. 30min.
Vanilla Ice Cream
12hod.
Chocolate Icing (Ganache)
20min.
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2hod.
Crème Caramel
3hod. 50min.
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1hod. 15min.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3hod. 45min.
Béarnaise sauce
15min.
Easy Coddled Eggs
35min.
Pumpkin Ice Cream
10hod. 5min.