Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de poireau, le blanc uniquement
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de chou-fleur, en bouquets
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille (pour 0,5l)
- 100 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 100 g de lait entier
- 1 pincée de sel, selon vos goûts
- 1 pincée de poivre moulu, selon vos goûts
- 6 morceaux de foie gras de canard cru (environ 25-30 g/escalope)
- 80 g de cacahuètes grillées salées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 32.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Puddings au chocolat sans farine
Žádné hodnocení
Soupe mystère
45min
Soupe d'asperges au citron
55min
Velouté de butternut, poisson et riz aux légumes, crumble pomme-poire
1h
Délice citronné
50 Min
Soupe de pois chiches aux épinards
40 λεπτ.
Crème de champignons
20min
Crème de pois
40 λεπτ.
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 Min
Soupe de brocolis
15min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min