Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de poireau, le blanc uniquement
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de chou-fleur, en bouquets
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille (pour 0,5l)
- 100 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 100 g de lait entier
- 1 pincée de sel, selon vos goûts
- 1 pincée de poivre moulu, selon vos goûts
- 6 morceaux de foie gras de canard cru (environ 25-30 g/escalope)
- 80 g de cacahuètes grillées salées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 32.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de brocolis
15min
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Crème de champignons
20 min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Tarte aux poires et au brie
1h 10min
Mini monstres
Žádné hodnocení
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Žádné hodnocení
Soupe mystère
45min
Soupe d'asperges au citron
55min
Crème de pois
40min
Soupe de brocolis et gorgonzola aux croûtons de blé entier
40min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min