
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les asperges
- 600 g d'eau
- 950 g d'asperges vertes tiers inférieur pelé
- ½ c. à café de sel
La sauce hollandaise
- 80 g de beurre en morceaux
- 30 g de vin blanc
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 2 jaunes d'œufs (voir conseils)
- ¼ de c. à café de sel
- 150 g de yogourt grec nature
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 301 kcal / 1250 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 10 g
Alternativní recepty
Asperges et sauce tartare au séré
50min
Aubergines vapeur et riz
1hod.
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Crème fouettée
10min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Gratin de chou-fleur
55min
Saumon accompagné de salade de fenouil à la pomme
1hod. 20min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min