Kompatibilní verze
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 25.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2h 30 min
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4 Std. 35 Min
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Torta gelato napoletana
18h 55min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Crema tartufo
12h 20min
Torta Bicerin
30 min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Cheesecake marmorizzata
8 Std. 30 Min