Kompatibilní verze
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 25.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Cupolette al limone
9 godz.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Glassa al cioccolato
20min
Profiteroles
2 Std.
Tartufo al cioccolato
11h 20 min.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Pasta choux al cacao
1h 10min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Coppa degli innamorati cioccolato bianco e fragole
40 λεπτ.
Tartufi al cioccolato
2h 45min