
Kompatibilní verze
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 373 kcal / 1561 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 Min
Pink velvet cake
7 Std. 20 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta Choux
2 Std.
Glassa di zucchero
10 Min
Cream tart
4 Std.
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 Std.
Candele al cioccolato
4 Std. 50 Min
Cremino ai tre cioccolati
2 Std. 25 Min
Torta Diplomatica
3 Std.
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min