Kompatibilní verze
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 25.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti cuore morbido al caramello
2h 40min
Crema catalana al cioccolato
50 min
Crostata al moscato e fragole
3h 55min
Tortine sorpresa
12h
Torta multistrato al pan di zenzero
28 Std. 50 Min
Bignè menta e cioccolato
4h
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7ωρ.
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10h 45min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min