Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartufi al cioccolato
2h 45min
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Tartufi al cioccolato fondente
6 Std. 40 Min
Liquore al cioccolato e peperoncino
1 Std. 10 Min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cioccolatini agli amaretti
3h 25min
Bon bon con liquore all'arancia
2 Std. 20 Min
Copertura di cioccolato all'olio
15 Min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Glassa al cioccolato
20 Min
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min