Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bon bon di marzapane
1 Std. 50 Min
Cioccolatini alle mandorle
2 Std. 30 Min
Candele al cioccolato
4h 50min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2 Std. 20 Min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Ghiacciolo al gianduia
6 Std. 15 Min
Bicchierini di gelato al biscotto con fichi e cioccolato
10 Std. 30 Min
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Affogato al cioccolato e brandy
15 Min
Tartufi al cioccolato fondente e panettone
14 Std.
Conchiglioni agli spinaci
1 Std. 15 Min