Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole spellate
- 75 g di cioccolato al latte a pezzi
- 35 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 50 g di zucchero a velo
Copertura
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Copertura di cioccolato all'olio
15min
Pasta di mandorle
1h 30min
Bon bon ripieni di toffee
2h 30min
Crema gianduia
15min
Cassata siciliana
6h 35min
Uovo di Pasqua con sorpresa
2 Std. 25 Min
Finti gelati
30min
Tartufi con cuore al cocco
6h 50 min
Bon bon con liquore all'arancia
2u. 20min
Crema tartufo
12 godz. 20 min
Candele al cioccolato
4h 50min
Zuccotto gelato
12 godz.