Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1203.8 kJ / 287.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 75.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 godz. 40 min
Cassata siciliana
6h 35min
Cassata di Sulmona
3h 30 min
Torta Cook-Key®
2 godz.
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12h
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1h 50 min
Fagottini al profumo di mare
1h 40 min
Mini cheesecake alla banana
2 godz. 30 min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30 min
Zuccotto gelato
12h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h