Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Tuk
- 16.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta all'ananas, limoncello e amaretti
1 Std. 50 Min
Paris Brest
3h 30min
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Cupolette al limone
9 godz.
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3 godz. 15 min
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta Dobos
3h 30min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min