
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 287.7 kcal / 1203.8 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 16.9 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 75.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta degli auguri
1hod. 35min
Torta del cardinale
3hod. 30min
Bavarese alla liquirizia
5hod. 15min
Tiramisù al limone
6hod. 5min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1hod.
Babà napoletano
3hod.
Torta Bicerin
30min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2hod. 30min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1hod.
Crostata al limone
1hod. 15min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Crema chantilly
35min