Charlotte al pandoro e spumante

Charlotte al pandoro e spumante

4.9 14 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 50min.
8 porzioni

Suroviny

  • 100 g di zucchero
  • 120 g di spumante + q.b
  • 3 tuorli
  • 4 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 150 g di pandoro
  • 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 75.6 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 1203.8 kJ / 287.7 kcal
Tuk 16.9 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 28.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...