Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 250 g di panna (35% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 200 g di yogurt greco
- 60 g di zucchero
- 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda e strizzati
Coulis alle pesche
- 500 g di pesche nettarine, sbucciate e in quarti
- 50 g di zucchero
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 1100 kJ / 263 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Panna cotta con coulis di albicocche
6sa 15 dk
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 Min
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 phút
Blanc manger
7h
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 Std. 25 Min
Sorso di cioccolato bianco e frutti di bosco
25min
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4 Std. 30 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Mousse di ricotta e pesche
45min
Panna cotta ai mirtilli
6u. 30min
Coulis di fragole
20 Min