Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 200 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 50 g blanched almonds
- 2 cm cinnamon quill
- 2 tsp juniper berries
- 150 g sugar
- 1 lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith
- 4 eggs
- 100 g natural yoghurt
- 200 g self-raising flour
Gin and tonic syrup
- 80 g tonic water
- 40 g sugar
- 1 tsp lemon juice
- 20 g gin (see Tips)
Gin and tonic glaze
- 180 - 200 g pure icing sugar
- 20 g tonic water
- 30 g gin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2301.9 kJ / 548.1 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 325.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Rhubarb crumble
45 min
Quince tart
1h 10min
Grape bakewell tart
1 Std. 20 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7hod. 30min
Malt loaf
3 Std. 20 Min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Rhubarb and ginger gin fizz
336h 10min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min