Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake
- 200 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 50 g blanched almonds
- 2 cm cinnamon quill
- 2 tsp juniper berries
- 150 g sugar
- 1 lemon peel strip (4 cm), zest only, no white pith
- 4 eggs
- 100 g natural yoghurt
- 200 g self-raising flour
Gin and tonic syrup
- 80 g tonic water
- 40 g sugar
- 1 tsp lemon juice
- 20 g gin (see Tips)
Gin and tonic glaze
- 180 - 200 g pure icing sugar
- 20 g tonic water
- 30 g gin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2301.9 kJ / 548.1 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 325.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Orange liqueur zabaglione
15min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Orange and almond cake
2h 20min