Zařízení & příslušenství
Colcannon
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
water1000 g
-
salt1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
Savoy cabbage finely shredded250 g
-
fennel seeds (optional)1 tsp
-
leek white part only, cut into thin slices (3 mm)1
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salted butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
932.1 mg
Protein
6 g
Kalorie
1052.1 kJ /
250.5 kcal
Tuk
15.4 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
20.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spiced pear jam and chorizo
1hod. 35min.
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min.
Sautéed leeks (200 g)
15min.
Beef brisket chilli con carne
7hod.
Chilli creamed corn
40min.
Bubble and squeak soup
35min.
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min.
Parsnip and bean mash
25min.
Cucumber and mint raita
30min.
Asparagus risotto
40min.
Colcannon
35min.
Lamb Moussaka
1hod. 30min.