Zařízení & příslušenství
Colcannon
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
water1000 g
-
salt1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
Savoy cabbage finely shredded250 g
-
fennel seeds (optional)1 tsp
-
leek white part only, cut into thin slices (3 mm)1
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salted butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
932.1 mg
Protein
6 g
Kalorie
1052.1 kJ /
250.5 kcal
Tuk
15.4 g
Vláknina
4.5 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
20.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min.
Fish pie with mashed potato topping
2hod.
Mushroom croustade
1hod. 35min.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1hod. 50min.
Pea and ham soup
2hod. 20min.
Hunters' stew
1hod.
Lupin with broad bean salad
45min.
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1hod. 45min.
Southern-style pork and bean casserole
40min.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.
Smoked trout pâté
3hod. 15min.
Lamb Moussaka
1hod. 30min.