Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de fèves fraîches, prêtes à cuire
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 150 g de haricots verts frais, coupés en bâtonnets
- 60 g de carotte, coupée en brunoise
- 20 g d'échalotes
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
10
g de vinaigre de framboise
nebo 10 g de vinaigre balsamique - 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de moutarde
- 100 g de pousses d'épinards frais
- 1 crottin de Chavignol, coupé en lamelles
- ½ tomate, coupée en brunoise
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 857 kJ / 206 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade bretonne
2h 15 min.
Salade d'été
10min
Salade croquante de printemps
40min
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de légumes du soleil au kasha
45min
Salade de riz aux légumes
30min
Salade russe à la betterave
1 Std. 10 Min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
1h 15min
Salade de concombre, radis et poivrons
10min
Salade d'hiver
35min
Salade de riz au thon et aux œufs
1h