Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 140 g Roggenkörner
- 140 g Weizenkörner
- 500 g Buttermilch
- 1 ½ Pck. Trockenhefe
- 280 g Weizenmehl
- 70 g Sesam
- 70 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 200 g Apfelkraut
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Skandinavisches Roggenbrot
27h
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Rheinisches Schwarzbrot
3 Std. 15 Min
Sesambrot
2 Std.
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1h 50 min
Vollkornklotz
3 Std. 30 Min
Schwarzbrot
3h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Dinkel-Körner-Brot
2 Std. 50 Min
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Vollwertbrot
2h 20 min