Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
TM6 TM5 TM31

Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf

4.2 (224 hodnocení)

Suroviny

  • 550 g Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs
  • Butter zum Einfetten
  • 400 g Weizen
  • 250 g Roggen
  • 100 g Sonnenblumenkerne
  • 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 30 g Balsamico, dunkel
  • 2 geh. TL Salz
  • 1 TL Honig

Nutriční hodnoty
na 1 Scheibe
Kalorie
650 kJ / 183 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
24 g
Tuk
4 g
Vláknina
5.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty