
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs
- Butter zum Einfetten
- 400 g Weizen
- 250 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Balsamico, dunkel
- 2 geh. TL Salz
- 1 TL Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 183 kcal / 650 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Dunkles Landbrot
3hod.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Sesambrot
2hod.
Hafer-Körner-Brot
11hod. 40min
Dunkles Landbrot
4hod.
Sportler-Brot
3hod. 50min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Skandinavisches Roggenbrot
27hod.
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Dinkelkruste
2hod. 20min
Dinkel-Malz-Brot
1hod. 40min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min