Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs
- Butter zum Einfetten
- 400 g Weizen
- 250 g Roggen
- 100 g Sonnenblumenkerne
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Balsamico, dunkel
- 2 geh. TL Salz
- 1 TL Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 650 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Hafer-Körner-Brot
11 godz. 40 min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Sesambrot
2h
Dunkles Landbrot
4h
Roggenmischbrot
1h 15min
Weizen-Dinkel-Brot
1 godz. 30 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkelkruste
2 godz. 20 min
Körnerbrot
1h 40min
Dunkles Landbrot
3h
Graubrot
2h
Skandinavisches Roggenbrot
27h