Kürbiskernbrot

Kürbiskernbrot

3.8 100 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
25 Scheiben

Suroviny

  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen
    170 g
  • Dinkel
    300 g
  • Roggen
    50 g
  • Wasser
    450 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
    1 Pck.
  • Zucker
    1 Prise
  • Weizenmehl Type 1050
    250 g
  • Essig
    10 g
  • Salz
    1 ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 5 g
Kalorie 518 kJ / 124 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...