Zařízení & příslušenství
Kürbiskernbrot
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
25 Scheiben
Suroviny
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen170 g
-
Dinkel300 g
-
Roggen50 g
-
Wasser450 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Zucker1 Prise
-
Weizenmehl Type 1050250 g
-
Essig10 g
-
Salz1 ½ TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
5 g
Kalorie
518 kJ /
124 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Möhren-Nuss-Brot
2 Std. 10 Min
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Sonnenblumenbrot
1 Std. 20 Min
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dinkelbrot
1 Std. 30 Min
Fitnessbrot
1 Std. 45 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min