
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen
- 300 g Dinkel
- 50 g Roggen
- 450 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Pck. Sauerteig flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Prise Zucker
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 10 g Essig
- 1 ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 124 kcal / 518 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Dinkelbrot
1hod. 30min
Leinsamenbrot
1hod. 30min
Sesambrot
2hod.
Möhren-Nuss-Brot
2hod. 10min
Dinkel-Hafer-Brot
1hod. 10min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1hod. 50min
Sonnenblumenbrot
1hod. 20min
Dinkel-Körner-Brot
1hod. 30min
Roggenmischbrot
1hod. 15min
Walnussbrot
2hod. 40min
Dinkel-Roggen-Brot
1hod. 15min
Vollwertbrot
2hod. 20min