Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 170 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Ausstreuen
- 300 g Dinkel
- 50 g Roggen
- 450 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Pck. Sauerteig, flüssig (75 g), z. B. von Seitenbacher
- 1 Prise Zucker
- 250 g Weizenmehl Type 1050
- 10 g Essig
- 1 ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 518 kJ / 124 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Prötzeler Roggenbrot
1 Std. 20 Min
Sesambrot
2h
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Möhren-Nuss-Brot
2h 10min
Fitnessbrot
1h 45min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Sonnenblumenbrot
1 Std. 20 Min
Walnussbrot
2h 40min
Vollwertbrot
2 Std. 20 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 Std. 30 Min