Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 ¼ TL Salz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 300 g Roggen
- 300 g Weizenmehl Type 1050
- 1 EL Kümmel (volitelně)
- 50 g Sauerteig (Vollkorn- oder Natursauerteig)
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Honig
- 450 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 537 kJ / 128 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roggenmischbrot
1 Std. 15 Min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Dunkles Landbrot
3h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Dinkelkeimbrot
72 godz.
Landbrot Backhausart
1 godz. 40 min
Bierbrot
2 Std.
Burgunderbrot
4 Std. 30 Min
Bierbrot
2 Std.
Sesambrot
2 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min.