
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di acqua
- 15 g di miele di acacia
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 300 g di farina tipo 0
- 200 g di farina integrale
- 10 g di burro morbido
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di gherigli di noci
- 70 g di uvetta precedentemente ammollata
- 150 g di fichi secchi a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1449 kcal / 6062.6 kJ
- Protein
- 37.6 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 232.1 g
- Vláknina
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Sodík
- 2.4 mg
Alternativní recepty
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Pane di segale e erbe aromatiche
17hod. 30min
Pane veneziano
18hod. 30min
Pane al latticello
18hod.
Pane integrale
3hod. 15min
Panini di segale
12hod.
Pane ai cereali
3hod.
Roggenbrot (pane austriaco)
3hod. 30min
Pane di segale
20hod. 30min
Focaccia alla curcuma
3hod. 30min
Pane ai cereali con i semi
3hod. 10min
Pane semplice
4hod.