Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 15 g di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 200 g di farina integrale
- 10 g di burro morbido
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di gherigli di noci
- 70 g di uvetta precedentemente ammollata
- 150 g di fichi secchi a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6062.6 kJ / 1449 kcal
- Protein
- 37.6 g
- Sacharidy
- 232.1 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 20.8 g
- Sodík
- 2.4 mg
Alternativní recepty
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Pane al latticello
18 Std.
Filone di segale
4 Std.
Trecce dolci
4 Std.
Ghirlanda di pan brioche al farro
15h 30min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane dolce per la colazione
1h 30min
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Pane ai cereali
3h
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30min
Strudel di mele
1 godz. 35 min