Poklady

10 recept

Podstatou české kuchyně je poctivá příprava za použití lokálních surovin. Ať už zvolíte pivo, luštěniny, nebo mák, Thermomix® má na jejich úpravu talent. Vydejte se s námi na cestu objevování krajových specialit.

Frncochaté knedlíky

Frncochaté knedlíky

30min

Pivní maso se šťouchanými bramborami

Pivní maso se šťouchanými bramborami

1hod.

Sejkory se skořicovou omáčkou

Sejkory se skořicovou omáčkou

20min

Hanácká trošková polévka

Hanácká trošková polévka

8hod. 55min

Slezské pirohy se škvarky a česnekem

Slezské pirohy se škvarky a česnekem

45min

Řepánky

Řepánky

1hod. 45min

Pikantní pomazánka k pivu

Pikantní pomazánka k pivu

12min

Chlebová pivní polévka

Chlebová pivní polévka

30min

Pardubické perníčky

Pardubické perníčky

30min

Boží milosti

Boží milosti

30min