Poklady

Podstatou české kuchyně je poctivá příprava za použití lokálních surovin. Ať už zvolíte pivo, luštěniny, nebo mák, Thermomix® má na jejich úpravu talent. Vydejte se s námi na cestu objevování krajových specialit.

Frncochaté knedlíky

Frncochaté knedlíky

30min.

Pivní maso se šťouchanými bramborami

Pivní maso se šťouchanými bramborami

1hod.

Sejkory se skořicovou omáčkou

Sejkory se skořicovou omáčkou

20min.

Hanácká trošková polévka

Hanácká trošková polévka

8hod. 55min.

Slezské pirohy se škvarky a česnekem

Slezské pirohy se škvarky a česnekem

45min.

Řepánky

Řepánky

1hod. 45min.

Pikantní pomazánka k pivu

Pikantní pomazánka k pivu

12min.

Chlebová pivní polévka

Chlebová pivní polévka

30min.

Pardubické perníčky

Pardubické perníčky

30min.

Boží milosti

Boží milosti

30min.