红苋菜炒小鳀鱼

红苋菜炒小鳀鱼

3.8 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜头
    2 瓣
  • 20 克
  • 小鳀鱼干 用水冲洗,沥干
    10 克
  • 30 克
  • 红苋菜 一切二
    300 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.989 g
Kalorie 291 kJ / 69 kcal
Tuk 5.33 g
Vláknina 1.957 g
Sacharidy 2.276 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...