Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g manteiga
- 700 g alho-francês cortado em rodelas (1 cm)
- 60 g vinho branco seco
- 800 g mexilhão fresco e limpo (ver dica)
- 500 g berbigão fresco e limpo (ver dica)
- 50 g natas, min 30% de gordura
- 3 pitadas de pimenta branca
- Pão cortado em fatias q.b. p/ servir
- Salsa picada q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2522 kJ / 602 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 867 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35min
Pasta de tomate mediterrânica
15min
Bacalhau com crosta de broa e morcela, esmagada de batata-doce e grelos e chutney de marmelo da Cátia Domingues
9 Std.
Caldeirada de cação
45 min
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Žádné hodnocení
Caldeirada de corvina
1h 50 min
Mexidos de Natal
Žádné hodnocení
Choco frito com maionese de alho e coentros
2 Std. 40 Min
Tábua de fumados de peixe, pão de azeite e maionese de ervas
3 Std. 15 Min
Ovas com alho e malagueta
35min
Refogar 250 g de chalota
25 phút
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min