
Kompatibilní verze
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Pastry Dough
- 140 g icing sugar
- 50 g almond flour
- ⅛ tsp salt
- 340 g all purpose white flour plus extra to dust
- 20 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- 170 g butter, unsalted diced, chilled
- 2 eggs, large
Milk Chocolate Ganache
-
270
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 270 g milk chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip) - 185 g heavy whipping cream, 30-40% fat
- 15 g glucose syrup (see Tip)
Assembly
- 450 g fresh raspberries
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 494 kcal / 2067 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 62 mg
Alternativní recepty
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4hod. 25min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6hod. 10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3hod. 40min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3hod. 45min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17hod. 20min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3hod. 45min
Sable choux with lime ganache
26hod.
Paris Brest
6hod. 40min
Black sesame mochi ice cream
23hod.
Almond Tuiles
1hod. 30min
Portuguese-style crème brûlée
25min