Kompatibilní verze
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate Pastry Dough
- 340 g all purpose white flour, plus extra to dust
- 140 g icing sugar
- 50 g almond flour
- 20 g cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed
- ⅛ tsp salt
- 170 g butter, unsalted, diced, chilled
- 2 eggs, large
Milk Chocolate Ganache
-
270
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 270 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks - 185 g whipping cream
- 15 g glucose syrup (see Tip)
Assembly
- 450 g fresh raspberries
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2067 kJ / 494 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 62 mg
Alternativní recepty
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts
6h 10min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate dragée cookies
50min
Crème Pâtissière
15min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30 min
Choux pastry
2 godz.
Traditional crème brûlée
25 godz.