Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry Dough
- 350 g all purpose white flour
- 115 g icing sugar
- 60 g almond flour
- ⅛ tsp salt
- 180 g butter, unsalted, diced, chilled
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp water, cold
Olive Oil Cake
- 200 g all purpose white flour
- 3 eggs, large
- 130 g extra virgin olive oil
- 100 g sugar
- 60 g whole milk
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Basil Cream
- 1 ½ sheets gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)
- water, cold, to cover
- 4 eggs, large
- 140 g sugar
- 140 g butter, unsalted, diced
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 140 g lemon juice, from 2 large lemons
- 8 - 10 fresh basil leaves, plus extra to decorate
Assembly
- 450 g berries, mixed, fresh, to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2749 kJ / 657 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 127 mg
Alternativní recepty
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Almond Biscotti
1 Std. 50 Min
Mandarin Almond Cookies
50 min
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Cinnamon Rolls
3 Std.
Creamy Mango Ice Cream
2u. 20min
Sable choux with lime ganache
26h
Milk chocolate bars
Žádné hodnocení
Grape Jelly
50 min
Walnut Brittle
1h 30min
Sugar and Spice Cookies (Metric)
1u. 40min
Orange Caramel Choux Puffs
1 Std. 20 Min