Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g gelbe Paprika, in Streifen
- 120 g Möhren in Stiften (1 x 4 cm)
- 120 g Aubergine, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 120 g Zucchini, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Fenchel, in Streifen
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 60 g Olivenöl
- ½ TL Knoblauchpulver
- ½ TL Pfeffer
- 1 ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- ¼ TL Zitronenschale, unbehandelt, fein abgerieben
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g parboiled Weizen (z. B. Ebly)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 911 kJ / 217 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunter Graupensalat
40min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1h
Gnocchi-Endivien-Salat
30min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30min
Sommergemüse-Ragout mit Feta-Päckchen
40min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40min
Weizen-Salat mit Granatapfelkernen
35min
Champignon-Rucola-Salat
30min
Pesto-Weizen-Salat
30min
Gemüse-Kopenhagener
45min