Kompatibilní verze
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Veganer Mozzarella
- 50 g Cashewkerne
- 20 g Flohsamenschalen
- 250 g Reisdrink
- 50 g Wasser
- ½ EL Hefeflocken
- ½ TL Apfelessig
- 1 Msp. Knoblauchpulver
Basilikum-Petersilien-Pesto und Fertigstellung
- 500 g Linguine
- Wasser zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Öl
- 100 g Sonnenblumenkerne
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4205 kJ / 1005 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 115 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 11.4 g
- Sodík
- 332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Linguine Carbonara
30 min
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40min
Asia-Nudeln mit Gemüse
25min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 godz. 20 min
Veganer Dürüm
30 min
Nuss-Bolognese
35min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Vegane Bolognese
50min