Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Risoni-Nudeln
- 1 rote Zwiebel, klein, halbiert
- 70 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 1 Dose Mais, klein (Abtropfgew. 165 g ), abgetropft
- 200 g Feta, grob zerbröselt
- 1 Dose Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 15 g Weißweinessig
- 30 g Honig
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1679 kJ / 401 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsensalat
35min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15min
Reissalat mit Paprikadressing
30min
Kichererbsensalat
15min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30min
Tabouleh
15min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Erbsen-Nudel-Salat
2h 15 min.