Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 200 g rote Linsen, getrocknet
- 1 Ei
- 4 EL Wasser
- 1 EL Rapsöl
- 1 TL Salz (siehe Tipp)
- 2 EL Mehl zum Ausrollen
Spinatsauce
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Spinatblätter, frisch, in Stücken (2-3 cm)
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 50 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 100 g Sahne
- 60 g Feta, zerkrümelt, und etwas mehr zum Bestreuen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 10 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3644 kJ / 871 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Sodík
- 2450 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Shakshuka mit Avocado
25min
Zucchini-Ricotta-Frittata
40min
Süßkartoffel-Kumpir mit Tempeh-Füllung
1h
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 Std. 15 Min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Würzig-schneller Reiseintopf
35min
Dinkel-Vollkornspaghetti mit Linsen-Möhren-Sauce
45 Min
Gefüllte Paprika mit Petersilien-Tomaten-Reis
55 Min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30min
Veganes Paprika-Gulasch
45 Min
Überbackenes Risotto
50 Min