
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Zucchini
- 500 g Kartoffeln (Ø 5 cm)
- 100 g Parmesan
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Roggenbrot in Stücken
- 150 g Zwiebeln geviertelt
- 500 g passierte Tomaten
- 170 g Wasser
- 1 TL Zucker
- ¼ - ½ TL Chiliflocken, getrocknet nach Geschmack
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 10 g Basilikum abgezupft
- 125 g Mozzarella abgetropft, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 378 kcal / 1580 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 963 mg
Alternativní recepty
Kartoffel-Quiche
3 godz.
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 godz. 15 min
Gemüse-Schmand-Kuchen
1 godz. 30 min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 godz.
Überbackene Spinatmuscheln
1 godz. 10 min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 godz. 15 min
Lasagne mit Auberginen-Bolognese
1 godz. 40 min
Kürbis-Pilz-Ragout
40 min
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50 min
Spinat-Feta-Lasagne
1 godz. 15 min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min