Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
nebo bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
nebo 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 15.3 g
- Sodík
- 580.1 mg
Alternativní recepty
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Ham Hock Potato Bake
35min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Smoky Pork and Beans
3 Std.