Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
nebo bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
nebo 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 15.3 g
- Sodík
- 580.1 mg
Alternativní recepty
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken Étouffée
45min
Ham Hock Potato Bake
35min
Greek Style Pork Stew
30min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chilli Con Carne
35min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Smoky Pork and Beans
3 Std.