Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di acqua
- 120 g di latte
- 30 g di strutto
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di lievito di birra fresco
- 125 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 312.2 kJ / 74.7 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 116.1 mg
Alternativní recepty
Svedesi
7 godz. 30 min
Scones salati al basilico e crema di ricotta
40 Min
Piadina romagnola
15 Min
Banettes rustiche
15 godz.
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Gnocco emiliano
4h 50min
Tigelle
3 godz. 50 min