Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di acqua
- 120 g di latte
- 30 g di strutto
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di lievito di birra fresco
- 125 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 312.2 kJ / 74.7 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 116.1 mg
Alternativní recepty
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Pasta sfoglia
3h 40min
Piadina romagnola
15min
Zuppa imperiale
1h
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1h
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Crackers al rosmarino
3h
Piadina romagnola farcita
55min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Tigelle
3u. 50min