Piept de curcan sous-vide, cu citrice

Piept de curcan sous-vide, cu citrice

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
2 porții

Suroviny

  • lămâie preferabil bio
    1
  • portocală preferabil bio
    1
  • sare grunjoasă
    10 g
  • rozmarin, proaspăt
    1 fir
  • pătrunjel proaspăt
    1 fir
  • piept de curcan file, fără piele și os (2 buc. de câte 200 g)
    400 g
  • ulei de măsline
    40 g
  • apă
    1400 g
  • zeamă de lămâie (aproximativ ½ lămâie) (vezi recomandare)
    30 g
    1 lingură rasă vitamina C, (vezi recomandare)
  • apă pentru acoperirea completă a pungilor vidate (nu mai mult decât capacitatea maximă a bolului)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 2095 mg
Protein 49.3 g
Kalorie 1744 kJ / 417 kcal
Tuk 22.4 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...