![Piept de curcan sous-vide, cu citrice Piept de curcan sous-vide, cu citrice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c45f3efc-a50f-4902-a21b-c1086a4290b8/Derivates/fa4afa98-f3fc-4d90-9261-71f6406bae8b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lămâie, preferabil bio
- 1 portocală, preferabil bio
- 10 g sare grunjoasă
- 1 fir rozmarin, proaspăt
- 1 fir pătrunjel proaspăt
- 400 g piept de curcan file, fără piele și os (2 buc. de câte 200 g)
- 40 g ulei de măsline
- 1400 g apă
-
30
g zeamă de lămâie (aproximativ ½ lămâie) (vezi recomandare)
nebo 1 lingură rasă vitamina C (vezi recomandare) - apă, pentru acoperirea completă a pungilor vidate (nu mai mult decât capacitatea maximă a bolului)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 2095 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rulade mediteraneene de curcan
45min
Salată Waldorf pe frunze de andive
30 min.
Somon cu tăiței din dovlecei
25min
Bol cu orez negru, pui și ciuperci (sănătate intestinală)
40 Min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35 min.
Pui Kung Pao
1 godz. 30 min
Fâșii de pui cu sos cremos de roșii și orez basmati
40 Min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2 Std. 40 Min
Orez cu carne de vită și broccoli
50 min
Pește gras sous-vide
1h 5min
Marmeladă de ghimbir și dovlecei
40 Min
Batoane energizante cu fulgi de ovăz și banane
1h 10min