Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de fromage à pâte pressée (gruyère, parmesan, mimolette), coupé en gros morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kJ / 88 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gougères
40 min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Feuilletés au beaufort
1h
Tapenade de tomates
5 Min
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10 min
Verrine saumon-endive
10 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Sablés au parmesan
1h