
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto:
- 450 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky sušeného droždí
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů vody
Pesto:
- 100 gramů sýru parmazánu
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce čerstvé bazalky
- 60 gramů olivového oleje
- ½ - 1 polévková lžíce soli
Dokončení:
- 3 polévkové lžíce vody
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 300 gramů cherry rajčátek
- 1 čajová lžička soli
- 2 polévkové lžíce čerstvé bazalky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 521 kcal / 2180 kJ
- Protein
- 14.8 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Holandská omáčka
15min
Zahradní focaccia
2hod. 10min
Focaccia s cibulí
2hod. 20min
Krém z pečeného česneku
1hod. 5min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min
Focaccia verde
2hod. 20min
Olivová tapenáda
5min
Holandská omáčka
15min
Polévka gazpacho s jahodami
40min
Rukolové pesto
5min
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1hod. 30min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min