Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto:
- 450 gramů hladké mouky
- 2 čajové lžičky sušeného droždí
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů vody
Pesto:
- 100 gramů sýru parmazánu
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce čerstvé bazalky
- 60 gramů olivového oleje
- ½ - 1 polévková lžíce soli
Dokončení:
- 3 polévkové lžíce vody
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 300 gramů cherry rajčátek
- 1 čajová lžička soli
- 2 polévkové lžíce čerstvé bazalky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2180 kJ / 521 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 55.5 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čokoládovo-kaštanový cheesecake
1 godz. 45 min
Zahradní focaccia
2h 10min
Rizoto s parmazánem
30 Min
Plněné středomořské bagety
3h 10min
Focaccia s cibulí
2 godz. 20 min
Bylinkové pesto s burratou
15 Min
Čokoládový dortík s chilli
13h
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Bavorské preclíkové bulky
4u. 30min
Focaccia verde
2 godz. 20 min
Bazalkové pesto
10min
Pavlova s domácím vaječným likérem
13h