Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 gramů vody, vlažné
- 20 gramů čerstvého droždí (viz Tip)
- 250 gramů hladké špaldové mouky
- 250 gramů hladké mouky
- 40 gramů olivového oleje, plus navíc na vymazání
- 2 čajové lžičky soli
- 4 - 5 polévkových lžic řepkového oleje
- červená cibule, na kolečka (3 mm), k dekoraci
- pórek, na kolečka (5 mm), k dekoraci
- černé olivy, k dekoraci
- stroužky česneku, na plátky, k dekoraci
- čerstvý rozmarýn, snítky, k dekoraci
- čerstvý rozmarýn, jen jehličky, k dekoraci
- cherry rajčata, k dekoraci
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 476 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Křupavý jogurtový chléb
3h
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11h 30 min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1u. 40min
Focaccia s cherry rajčátky a pestem
1u. 50min
Focaccia s cibulí
2 Std. 20 Min
Křehké kokosové rohlíčky
1h 10 min
Skořicoví minišneci na špejli
1h 30min
Ostružinový crumble
35 min
Koláč makový květ
2 Std. 20 Min
Banana bread
1h
Galette s ratatouille
1h 30min