Kompatibilní verze
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 250 g de agua fría
- 350 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 20 aceitunas negras sin hueso en mitades
- 10 nueces peladas en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 5077 kJ / 1213 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Sacharidy
- 188.7 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 2820.1 mg
Alternativní recepty
Pan de agua
3h
Fougasse con masa madre
14h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Pan retorcido con masa madre
16h
Medias lunas veganas con relleno de nuez
2h 10min
Minirollitos de langostinos con setas y salsa teriyaki
1h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan payés con masa madre
16h