![Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación) Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4b18d6ea-948b-4462-aa7b-1734b82a6d55/Derivates/2cb991fc-6d37-48fa-97b4-ce3e469c9b72.jpg)
Kompatibilní verze
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 10 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 250 g de agua fría
- 350 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite de oliva
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 20 aceitunas negras sin hueso en mitades
- 10 nueces peladas en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 5077 kJ / 1213 kcal
- Protein
- 43.4 g
- Sacharidy
- 188.7 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 2820.1 mg
Alternativní recepty
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14klst 30 min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan pita
1 godz. 30 min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Medias noches al vapor
2 Std.
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min