Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 300 g de azúcar
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 180 g de aceite de girasol
- 2 cucharaditas de piel de naranja rallada
- 375 g de bebida de soja
- 375 g de harina de repostería
- 15 g de levadura química en polvo
Crema de naranja
- 160 g de zumo de naranja
- 40 g de maicena
- 400 g de leche de coco
- 1 palo de canela
- 3 tiras de piel de naranja
- 60 g de azúcar
Frosting
- 250 g de azúcar
- 210 g de margarina
- 3 cucharadas de vainilla líquida
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 2 naranjas peladas, en rodajas de 2 mm
- 100 g de coco rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 3121 kJ / 746 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 89.2 g
- Tuk
- 39.9 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 243.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho tierno con naranjas en almíbar
2h 30min
Plum cake de piña y coco
2h 30min
Crème Brûlée vegana
4h 45min
Pastel de manzana con crumble y merengue vegano
1 godz. 45 min
Bizcocho con cuscús y fruta
1 Std. 50 Min
Tarta de calabaza sin gluten
2h 30min
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15min
Pastel de yogur al ras el hanout - Marruecos
1h
Bizcocho de nectarinas al oporto
1h
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1 godz. 30 min