
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 340 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 260 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 70 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 2 ½ cucharaditas de especias para pan (volitelně)
- 25 g de manteca de cerdo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2280 kcal / 9541 kJ
- Protein
- 64.4 g
- Tuk
- 38.6 g
- Sacharidy
- 363.6 g
- Vláknina
- 69 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Sodík
- 5949.9 mg
Alternativní recepty
Pan de trigo, centeno y maíz
3hod.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15hod.
Panecillos de avellanas
15hod. 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17hod.
Masa madre en polvo
24hod. 10min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16hod. 45min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16hod. 30min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Chapata con masa madre
17hod.
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15hod. 20min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23hod. 30min