Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 340 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 260 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 70 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 2 ½ cucharaditas de especias para pan
- 25 g de manteca de cerdo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9541 kJ / 2280 kcal
- Protein
- 64.4 g
- Sacharidy
- 363.6 g
- Tuk
- 38.6 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 69 g
- Sodík
- 5949.9 mg
Alternativní recepty
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Panecillos de espelta
16h 30min
Bollitos de hinojo y alcaravea
14 Std.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 godz.
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan de trigo, centeno y maíz
3 Std.