Pan de centeno y manteca
TM31 TM5 TM6

Pan de centeno y manteca

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Masa madre de centeno

  • 340 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 260 g de harina integral de centeno

Masa principal

  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 70 g de agua fría
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 300 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 ½ cucharaditas de especias para pan
  • 25 g de manteca de cerdo

Nutriční hodnoty
na 1 unidad
Kalorie
9541 kJ / 2280 kcal
Protein
64.4 g
Sacharidy
363.6 g
Tuk
38.6 g
Nasycený tuk
11.3 g
Vláknina
69 g
Sodík
5949.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty