Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre de centeno
- 340 g de agua
- 20 g de pie de masa de centeno
- 260 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 70 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina integral de centeno
- 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
- 2 ½ cucharaditas de especias para pan
- 25 g de manteca de cerdo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9541 kJ / 2280 kcal
- Protein
- 64.4 g
- Sacharidy
- 363.6 g
- Tuk
- 38.6 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 69 g
- Sodík
- 5949.9 mg
Alternativní recepty
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre en polvo
24h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan payés con masa madre
16 Std.