Pan de centeno y manteca

Pan de centeno y manteca

4.5 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 16hod.
1 unidad

Suroviny

Masa madre de centeno
  • 340 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 260 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 70 g de agua fría
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 300 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 ½ cucharaditas de especias para pan (volitelně)
  • 25 g de manteca de cerdo

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 5949.9 mg
Protein 64.4 g
Kalorie 9541 kJ / 2280 kcal
Tuk 38.6 g
Vláknina 69 g
Nasycený tuk 11.3 g
Sacharidy 363.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...